Betaalmethoden

iDeal

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Betalen gebeurt in je vertrouwde internet betaalomgeving (beveiligd door je eigen bank). Je bestelling is direct betaald, wij gaan gelijk met je bestelling aan de slag.

iDeal is beschikbaar voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, Revolut, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, bunq, Moneyou, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Handelsbanken.

 

Creditcard (VISA en Mastercard)

Reken gemakkelijk af met je creditcard en betaal de rekening pas als je het artikel al hebt. In de meeste gevallen is je aankoop verzekerd door je creditcardmaatschappij. Wij accepteren VISA en Mastercard.

 

Apple Pay

Met Apple Pay kun je aankopen doen in Safari op je iPhone, iPad of Mac.

 

Betalen met bovenwettelijke verlofuren

(mits je werkgever deze module aan heeft gezet)

Reken af met de waarde van je bovenwettelijke verlofuren of betaal een gedeelte met je bovenwettelijke verlofuren. Zoek artikelen en / of tickets uit en kies betaalmethode "bovenwettelijke verlofuren". De aanvraag sturen wij door naar je salarisadministratie. Je ontvangt een bevestiging zodra deze is goedgekeurd. Mocht je urensaldo niet toereikend zijn, betaal je het resterende bedrag eenvoudig met één van de andere betaalmethoden.

Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief btw. Alle betaalmethoden zijn gratis.